Liten men kraftfull

Eakin Cohesive® hudskyddsringar är en liten förändring i din stomivårdsrutin, men kan ha en kraftfull inverkan, varje dag.

Att använda en eakin Cohesive® hudskyddsring i din vanliga rutin är en liten förändring med en kraftfull inverkan. Genom att förhindra läckage och hålla huden runt stomin hel och sårfri ger den dig självförtroende att leva ditt liv utan att du behöver oroa dig för oväntade läckage.

Lyssna själv på hur eakin hudskyddsringar har förändrat livet för några användare.

Robyn

Jag är en tvåbarnsmamma och har haft stomi i två år till följd av Crohns sjukdom. Ett tag hindrade den mig helt från att leva mitt liv. Jag tror att jag var ungefär ett år in i min resa när jag introducerades till eakin Cohesive® hudskyddsringar och de har varit fantastiska. De är formbara, de behåller sin vidhäftning, de fyller och jämnar ut veck.

För mig är det inte bara en liten förändring, det har varit en livsförändring.

Robyn, UK

Ian

Min stomi stack ut en hel del och under dagen så ändrade den storlek, men med hudskyddsringen slapp jag bekymra mig om det. Ringen medförde att jag inte behövde vara så noga när jag klippte hålstorlek eftersom hudskyddsringen kunde överlappa med hålet.

Men framför allt betydde det att jag slapp vara konstant orolig för att få läckage.

Ian, UK

Clare

Min stomiterapeut, som var helt fantastisk, rekommenderade mig att använda eakin hudskyddsring och jag är så tacksam för det. Jag har testat flera liknande, och tyvärr har min hud reagerat negativt på dem, men det gör de inte på eakins hudskyddsringar. Så fort jag sätter på en ring så känner jag mig trygg.

Clare, UK

Louise

Efter att jag började använda hudskyddsringarna så har jag inga fler läckage, och ingen avföring hamnar på min hud. Det har gjort mitt liv så mycket lättare!

Jag slipper oroa mig för att behöva ta med mig ombyten och den här lilla saken förbättrar mitt liv så mycket.

Louise, UK

Gör en #SmallButPowerful förändring idag.
Beställ dina gratisprover nu.

Dela din egna #SmallButPowerful historia

Om du vill dela med dig av hur eakins hudskyddsringar har förbättrat ditt liv, så vill vi väldigt gärna höra från dig!

Håll dig uppdaterad

Gå med för gratis månatliga tips och råd för att hjälpa dig att leva livet med din stomi så enkelt, lyckligt och så fullt som möjligt.