VÄRDEN & VISION

M CARE BRYR SIG OM DIG

För oss på M Care står du som stomiopererad alltid i fokus. Våra produkter är framtagna för att passa i ditt aktiva liv, så att du alltid kan känna dig trygg. Våra stomibandage innehåller aloe vera och är fantastiskt hudvänliga. Vi anser att hudproblem inte ska behöva vara ytterligare en stress i vardagen.

KVALITET – KOMPETENS – OMTANKE

Kvalitet, kompetens och omtanke. Tre viktiga ledord som genomsyrar vårt dagliga arbete. Att vi kan erbjuda dig produkter med hög kvalitet är något vi är stolta över och för oss är bara det bästa för din hud gott nog. För att kunna hjälpa dig, som stomiopererad, anhörig eller vårdpersonal, på bästa tänkbara sätt har vi på M Care lång erfarenhet av kliniskt arbete och stor kompetens inom stomi- och sårvård. Vi är också stolta över att vi kan ge svar på många av dina frågor genom vårt breda informationsmaterial som bland annat innehåller patientbroschyrer, Salts Stomi App, Stomipodden och utbildningar. Vår ambition är att alltid på ett respektfullt, professionellt och ödmjukt sätt bemöta dig som vi kommer i kontakt med.

ETT NATURLIGT VAL

För oss på M Care är det ett självklart val att ekonomiskt bidra och hjälpa de många människor tvingas fly kriget i Ukraina. Som en del i detta stödjer vi FN:s flyktingorgan UNHCR och deras viktiga arbete på plats i landet för att hjälpa de många barn och familjer som lever i kris. Tack vare vårt stöd kan UNHCR fortsätta sitt arbete med att stödja människor i behov av akut hjälp.