VI LYSSNAR PÅ DIG

VÄLKOMMEN TILL M CARE

Vi på M Care arbetar hårt för att tillgodose era önskemål och förfrågningar. Är det något ni saknar eller tycker är otydligt får ni gärna höra av er till oss så ska vi försöka tillgodose er önskan eller lösa problemet.

Vi skickar gärna ut varuprover och Träna Hemma-kit. Är ni hälso- och vårdpersonal så kan ni skaffa ett gratis konto hos oss och ta del av en massa extra information, fallstudier, vårt smidiga online-beställningsformulär, se instruktionsfilmer och mycket mer.

M Care representerar Salts Healthcare och TG Eakin. 

 

Salts Healthcare är ett av Englands äldsta familjeägda företag. Företaget är beläget i Birmingham och det är också där dom tillverkar sina stomiprodukter. Salts forskning om hudvänliga hydrokolloider är en av anledningarna till att de erhållit erkännande både från Skin Health Alliance och British Skin Foundation. SHA tilldelar sitt dermatologiska ackrediteringsmärke till produkter och tjänster där vetenskaplig och klinisk forskning uppnår, eller överträffar dess strikta hudsäkerhetsföreskrifter. Salts Healthcare var det första, och är fortfarande den enda tillverkaren av stomibandage som erhållit ett erkännande från BSF för deras hudvänliga hydrokolloider.

TG Eakin är ett familjeägt företag som ligger i Belfast på Nordirland. Där tillverkas också deras produkter. Ända sedan 1974 då Tom Eakin utvecklade den nyskapande Eakin Cohesive-ringen, med dess banbrytande egenskaper, har målet varit att stoppa läckage och bidra till läkning av irriterad och skadad hud. Inspirationen till att utveckla och tillverka produkter som hjälper stomiopererade att leva livet så enkelt, glädjefyllt och rikligt som möjligt genomsyrar än idag hela företaget, och ledorden är att stomin är en liten del av ett större liv. Idag används deras breda hudvänliga sortiment i över 40 länder i världen.